Meer resultaten voor tanden

tanden
't' Novyhofke 1 - 2. Tanden en kiezen.
- Op de leeftijd van 7-8 jaar beginnen de tanden uit te vallen. - De melktanden zijn smalle tanden van 1 cm lang, na wisselen zijn ze breder en langer 1,5, tot 2 cm lang. - Tanden en kiezen beschadigen niet maar ze slijten af.
Witte tanden: hoe krijg ik mijn brede witte glimlach terug? LISTERINE.
Witte tanden: hoe krijg ik mijn brede witte glimlach terug? Niet iedereen heeft even witte tanden. De natuurlijke kleur van je tanden en de manier waarop die door de tijd evolueert, is bij iedereen anders. Bovenop deze ongelijkheid komen een aantal omgevingsfactoren waardoor tanden kunnen verkleuren: voedingsgewoonten, roken, medicatie, enz.
Gezicht Lichaam tanden producten online kopen HBB24.
Veel mensen kijken namelijk naar je tanden. Tanden kunnen door leeftijd, voeding en tandplaque van kleur veranderen. Wil je terug wittere tanden? Kies dan voor een tandpoeder. Het tandpoeder zorgt voor wittere tanden en een schoon gebit. Het poeder polijst de tanden.
Implantaten.
Een tandimplantaat is een titanium kunstwortel, meestal schroefvormig, die in het kaakbot wordt geplaatst. Titanium is een materiaal dat door het lichaam goed geaccepteerd wordt. Het wordt ook gebruikt bij andere medische toepassingen zoals pacemakers, heup en knieprotheses en bij stabilisatie van breuken. Implantaten kunnen één of meerdere tanden vervangen.:
Hoe ontstaan gaatjes in je tanden? - YouTube.
Vaste prothese op tanden De Smilekliniek.
Brug op tanden. Indien er één of meerdere tanden ontbreken, en de tanden ernaast nog een goede wortel hebben, kunnen we de verloren tanden vervangen met een vaste brug die steunt op de buurtanden. Een brug kan vervaardigd worden uit meerdere soorten materialen oa.
Bleken - Tandartsenpraktijk Vijverhof.
Afhankelijk van de verkleuring ziet u na enkele dagen of weken resultaat. Tijdens het bleken, kunnen uw tanden en tandvlees tijdelijk gevoelig worden. Raadpleeg uw tandarts als deze klacht optreedt.Bleken in de tandartspraktijk Bleken in de tandartspraktijk gebeurt vaak bij lokale verkleuringen.
Tanden - 6 definities - Encyclo.
Melkgebit en blijvend gebitTussen de leeftijd van zes maanden en 2,5, jaar verschijnen bij een kind de tanden van het melkgebit. Een volledig melkgebit bestaat uit 20 tanden.Tussen zeven en twaalf jaar worden de melktanden geleidelijk vervangen door een blijvend gebit.

Contacteer ons