Zoeken naar breien

breien
breien - WikiWoordenboek.
breien" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. breien op website: Etymologiebank.nl.
Breien Spermalie.
Upcycling: creatief met tweedehands NIEUW! Gedurende deze boeiende opleiding leer je de basistechnieken van het breien; je leert een breiwerk op te zetten, je hanteert de verschillende breisteken, je leert steken op te rapen, te meerderen, te minderen, rond te breien.
breien Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: breien DE breien EN breien ES. Vertalingen breien NLFR. br i j n. breide verl.tijd heeft gebreid volt.deelw.
breien
2dehands kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Hobby en Vrije tijd. Borduren en Borduurmachines. Breien en Haken. Denksport en Puzzels. Kaarten Zelf maken. Kledingapplicaties en Hotfix. Kostuums, Theaterbenodigdheden en LARP.
Breien - Ouderwets Breien.
Welkom op Ouderwets Breien! Hier vind je het laatste nieuws, de leukste trends, inspiratie voor nieuwe projecten, boeken over breien, garenwinkels bij jou in de buurt en natuurlijk gratis breipatronen. Meld je aan voor de nieuwsbrief om regelmatig gratis breipatronen in jouw mailbox te ontvangen!
breien Zoeken Leermiddelen KlasCement. vlaanderen-logo.
Hoe maak je een visnet? De leerlingen kunnen aan de hand van een stappenplan met foto's' een visnet maken. Ze gebruiken hiervoor een knoopnaald, een maatlat en garen. Met deze materialen breien ze het visnet. Dit lesmateriaal werd door Technotheek ontwikkeld voor.
Magisch breien Tanis Gray Naaien, Haken Breien 9789024590155 Standaard Boekhandel.
Het boek bevat bovendien leuke weetjes, originele kostuumschetsen en ander materiaal van achter de schermen. Met Harry Potter - Magisch breien zullen fans van over de hele wereld hun breinaalden en garen tevoorschijn toveren, om hun beste breimagie te laten zien.
breien - Wibra. breien - Wibra.
Winkelcollectie: alleen in onze winkels - Assortiment en beschikbaarheid kan per winkel verschillen. vrije tijd categorie. doe het zelf 4. kantoor school 35. vrije tijd 136. vrije tijd categorie. doe het zelf 4. kantoor school 35. vrije tijd 136. Home Assortiment vrije tijd breien breien.

Contacteer ons